Medlemsfordeling

Foreningen har langt størstedelen af sine medlemmer i Danmark. I diagrammet nedenfor kan du se, hvordan medlemmerne er fordelt på landsdele.

Medlemmer i Danmark, 2015

Vi opfordrer medlemmerne til at tage initiativ til mulige arrangementer rundt om lokalt i landet. Det kan fx være foredrag, filmaftener, udstillinger eller meget andet. Måske vil man bare gerne mødes med andre med interesse for at rejse i Australien og New Zealand. Fælles for arrangementerne gælder blot, at de skal understøtte foreningens mål om at styrke båndene mellem de tre venskabslande.

Foreningen støtter meget gerne op om sådanne arrangementer både økonomisk og praktisk, hvis I som medlemmer ønsker at lave noget i netop jeres lokalområde. Vi kan fx hjælpe med at markedsføre arrangementet, finde egnede foredragsholdere mv.

Kontakt os, hvis du er interesseret i at lave et arrangement.