Mit 5. semester på Auckland University of Technology

Af Sofie Plovgaard, Studerende på Aukland University of Technology (AUT), 2017. Se fotogalleri nederst på siden. På mit 5. semester på studiet Organisatorisk Læring på Aalborg Universitet (AAU) fik jeg muligheden for at supplere med et internationalt semester uden for Danmark. Efter at have undersøgt en række muligheder faldt min beslutning på Auckland University of Technology (AUT) i New Zealand. AAU har en række samarbejdsaftaler med universiteter rundt om i verden. Samarbejdsaftalerne gør det bl.a. økonomisk nemmere at finansiere opholdet.

*****

Indholdet på denne side er forbeholdt medlemmer af venskabsforeningen. Log ind med dit medlemsnummer som "Brugernavn".

Content on this page is restricted to members of the Friendship Society of Australia, New Zealand and Denmark. If you are an existing member, please log in using your membership number as your "Username".

Logge Ind