Mine 6 måneder i New Zealand

Af Anne Vetter Poulsen, Studerende på University of Auckland fra februar-juli 2017. Se fotogalleri nederst på siden. Hvis jeg blev spurgt om, hvad jeg mener, der beskriver New Zealand bedst, ville det være noget i retningen af; de mest imødekommende mennesker i et land med den mest varierede og smukke natur. New Zealand giver dig alt dette og mere til. Jeg kan ikke forstå, at jeg var så heldig at få lov til at tilbringe seks måneder i dette land.

*****

Indholdet på denne side er forbeholdt medlemmer af venskabsforeningen. Log ind med dit medlemsnummer som "Brugernavn".

Content on this page is restricted to members of the Friendship Society of Australia, New Zealand and Denmark. If you are an existing member, please log in using your membership number as your "Username".

Logge Ind