Vi fejrer 50 års jubilæum

Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening blev etableret i 1969 under navnet Skandinavisk Australsk New Zealandsk Venskabsforening, så i år fylder vi rundt.

De 50 år fejrer vi blandt andet ved – sammen med vores samarbejdspartner Australienrejser – at udlodde et rejsegavekort på 5000 kr. blandt vores medlemmer.

Betingelsen for at kunne deltage i lodtrækningen er, at man inden 31. oktober 2019 har bestilt en pakkerejse hos Australiensrejser. Husk at gøre opmærksom på dit medlemskab af foreningen, når du bestiller rejsen.

Den heldige vinder vil få besked senest 15. november 2019. Rejsen må gerne afvikles i 2020.

Præmien udbetales ikke direkte til vinderen, men fratrækkes prisen på den bestilte rejse.

Er du ikke medlem af foreningen, kan du stadig nå at melde dig ind.

Mange jubilæumshilsener