Hanne Bache

Hanne BacheMine bånd til Australien går tilbage til 1990, da jeg boede i Sydney med min mand og vores to drenge. Siden da har jeg været i Australien mere end 30 gange (et antal længerevarende ophold med min familie, ferier á 3-4 ugers varighed hos venner over jul og nytår, besøg hos vores søn, svigerdatter og 3 børnebørn, som boede i Sydney i 2 år.

Flere rejser som turguide for danske turister på 2-4 ugers rundrejse, et antal kunstrejser og et antal rejser for at udføre feltarbejde i forbindelse med min bog Australsk Aboriginal Kunst og Kultur.

Jeg blev bestyrelsesmedlem i Venskabsforeningen i 2002, og i 2010 overtog jeg formandsposten. Jeg er redaktør af vores medlemsblad DownUnder. Jeg håber, at bladet og vores hjemmeside vil kunne give brugbar information til vores medlemmer og at specielt hjemmesidens medlemssider kommer til at fungere som et vigtigt redskab for medlemmernes udveksling af information og deres mulighed for at hjælpe hinanden med alle slags praktiske spørgsmål i forbindelse med rejsevirksomhed, boliganliggender, uddannelse, arbejde, etc.