Benny Andersen

Benny AndersenJeg hedder Benny Andersen og er 63 år. Jeg arbejder med IT i et medicinfirma.

Min interesse for Australien startede i 2001, hvor en veninde spurgte min kone og mig, om vi ville med en tur sydpå. Vores første tur var, som jeg betegner det, en smagsprøvetur, hvor vi kom vidt omkring, dog uden at komme i dybden. Vi blev rigtigt glade for landet, og begyndte straks ved hjemkomsten at spare op til næste tur.

Vi har siden været Down Under 5 gange. Vi har været på rundtur hver gang, dog med begrænsninger i vores valg af hvad vi ville se. Vi vender gerne tilbage til steder, vi mener at så for lidt af.

Vi meldte os ind i venskabsforeningen, for at få inspiration til vore ture, og min vision med venskabsforeningen er, at medlemmerne kan give hinanden tips og ideer til deres kommende besøg Down Under.