Indkaldelse til Generalforsamling 2018

Indkaldelse til den årlige Generalforsamling i Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening den 3 marts 2018 kl. 13.00 – 17.00 på.

Dalum Landbrugsskole, Lokale K1
Landbrugsvej 65
5260 Odense S

Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Årets foredrag
Efter den officielle del kan I komme og høre om Benny og Susanne Andersens spændende rejse i Australien i oktober 2017. Parret har flere gange været i Australien, men deres eventyrtrang er endnu ikke mættet. Denne gang begyndte turen i Adelaide og fortsatte nordpå mod Flinders Ranges, hvor de både kørte i tog og tog en spektakulær flyvetur over outbacken. Vindistriktet sydpå blev også besøgt, hvor de med deres egne ord “fik smag” på Australien”. Derefter gi turen videre til Queensland, hvor de fik set den smukke regnskov syd for Brisbane og nød sol og strand i Noosa.

Så glæd dig til at følge parrets tur – og måske få inspiration til dine egne drømme om at opleve eller gense landet Down Under.

Generalforsamling og foredrag er gratis for medlemmer. Der serveres kaffe og kage under foredraget. Øl og vand kan købes til rimelige priser.

Reserver dagen og tilmeld dig på mail danz@venskabsforening-danz.dk senest fredag den 23. februar.

Ikke-medlemmer af foreningen kan deltage i foredraget mod betaling af 125 kr. ved indgangen. Foredraget med Benny og Susanne Andersen begynder ca. kl. 14.00, efter den officielle del af generalforsamlingen er slut.

Ikke-medlemmer skal også tilmelde sig på mail danz@venskabsforening-danz.dk senest fredag den 23. februar.

Indsendelse af forslag, der ønskes behandlet: fredag den 23. februar

Med venlig hilsen og på gensyn,
bestyrelsen