Scantas Boots

Siden 1996 har Scantas solgt og distribueret arbejds- & sikkerhedsfodtøj på nettet og via forhandlere i hele Danmark. Fra midten af 2018 har vi produceret støvler under brandet Scantas Boots på en familieejet fabrik i Italien. Vi giver 100 kr. i rabat til medlemmer af Venskabsforeningen ved køb af støvler for minimum 750 kr. Se mere på www.scantasboots.dk Brug følgende rabatkode ved bestilling:

*****

Indholdet på denne side er forbeholdt medlemmer af venskabsforeningen. Log ind med dit medlemsnummer som "Brugernavn".

Content on this page is restricted to members of the Friendship Society of Australia, New Zealand and Denmark. If you are an existing member, please log in using your membership number as your "Username".

Existing Users Log In