Ordinær generalforsamling lørdag den 3. marts 2018

Den ordinære generalforsamling i 2018 bliver afholdt lørdag den 3. marts kl. 13 – 17 på Dalum Landbrugsskole, lokale K1, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S.

Dagsorden:

2. Valg af referent
  3. Bestyrelsens beretning – herunder præsentation af Facebook og hjemmeside
  4. Foreningens årsregnskab
  5. Foreningens budget
  6. Valg af to bestyrelsesmedlemmer
  7. Valg af suppleanter
  8. Valg af revisor
  9. Indkomne forslag
  10. Eventuelt

Indsendelse af forslag der ønskes behandlet: senest fredag den 23. februar. Foreningens medlemmer kan se årsregnskabet for 2017 her.

Årets foredrag
Efter den officielle del kan I høre om Benny og Susanne Andersens spændende rejse i Australien i oktober 2017. Parret har flere gange været i Australien, men deres eventyrtrang er endnu ikke mættet. Denne gang begyndte turen i Adelaide og fortsatte nordpå mod Flinders Ranges, hvor de både kørte i tog og tog en spektakulær flyvetur over outbacken. Vindistriktet sydpå blev også besøgt, hvor de med deres egne ord “fik smag” på Australien”. Derefter gik turen videre til Queensland, hvor de fik set den smukke regnskov syd for Brisbane og nød sol og strand i Noosa.

Så glæd dig til at følge parrets tur – og måske få inspiration til dine egne drømme om at opleve eller gense landet Down Under.

Der serveres kaffe og kage. Øl og vand kan købes til rimelige priser.

Ikke-medlemmer af foreningen kan deltage i foredraget mod betaling af 125 kr. ved indgangen. Foredraget med Benny og Susanne begynder ca. kl. 14 (efter den officielle del af generalforsamlingen er slut).

Reserver dagen og tilmeld dig på mail danz@venskabsforening-danz.dk senest fredag den 23. februar. Ved tilmelding, angiv venligst om du deltager i generalforsamlingen og/eller Benny og Susannes  foredrag.