Flot tilbud til medlemmer af Venskabsforeningen

Som I ved, får vi desværre ikke fornøjelsen af den populære skulpturudstilling i Aarhus i 2017. Aarhus har valgt andre veje.

Savner I et overblik over de mange spændende skulpturer, der har indgået i udstillingerne ved Bondi i Sydney, Cottesloe ved Perth de seneste 20 år samt i Aarhus i 2009, 2011, 2013 og 2015 – ja så er jubilæumsbogen et godt bud.

Direktør for Sculpture by the Sea, David Handley, har tilbudt Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening, at medlemmer kan købe bogen til en rabatpris på AUD 55 + forsendelse (standard luftpost  (6 dage) AUD 66,19 og forsendelse med skib (60-90 dage) AUD 45.00).

Er der nogen af jer, der kommer til Sydney, kan I selvfølgelig aftale, at I henter den på kontoret.

Hvis I ønsker at købe bogen og /eller har spørgsmål kan I henvende jer på: suzie.clark@sculpturebythesea.com eller david.handley@sculpturebythesea.com