Down Under Artikler

Vores medlemsblad “Down Under” udkom for sidste gang i en trykt udgave i oktober 2016. Siden da er “Down Under” artiklerne udelukkende udkommet digitalt, og kan læses herunder. Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev får du automatisk besked, når der er nye artikler. Du skal være medlem af Venskabsforeningen for at få adgang til artiklerne i deres helhed.

Vil du gerne skrive en DownUnder artikel? Vi er løbende interesseret i nye artikler, og opfordrer vores medlemmer til at tage kontakt til os, hvis man ønsker at dele en spændende oplevelse fra en rejse, et studie- eller arbejdsophold i et af vores medlemslande. Vi honorerer godkendte artikler med 750 kr. Artikler skal gerne fylde mellem 3.500 og 6.500 anslag og være suppleret med billeder inkl. billedtekster.

Venskabsforeningen er en non-profit forening og vi har ingen særlig politisk eller religiøs holdning. Foreningen er ikke ansvarlig for de meninger og holdninger, der er udtrykt i artiklerne. Foreningen forbeholder sig ret til at redigere artikler.

Et semester på UNSW
Af Karoline Guldhammer, Studerende på University of New South Wales (UNSW), 2018.

Mit 5. semester på Auckland University of Technology
Af Sofie Plovgaard, Studerende på Aukland University of Technology (AUT), 2017.

Summer all year round
By Thomas Loft, Danish National Water-ski Team, 2017.

Mine 6 måneder i New Zealand
Studerende på University of Auckland fra februar-juli 2017.
Af Anne Vetter Poulsen

Down Under and back again
En personlig beretning fra mit studieophold ved James Cook University, Australien, 2017.
Af Ole Bjørn Brodnicke

Mit Eventyr i New Zealand
Af Kåre Toft Sørensen, 2017.

Benny & Susanne Andersens næste tur til Australien, 2017

The South of South Island – Aotearoa’s Fiord-land
A photographic journey – by Philip Bell

På rejse i Western Australia – Perth til Exmouth, januar 2017
Af Susanne Andersen, januar 2017.